Stage lopen bij Kraamzorg Tilly

Leuke leerplek in de kraamzorg Regio Delft / Den Haag / Amsterdam

Bij Kraamzorg Tilly leer je in de praktijk. Je wordt eerst intensief begeleid, je gaat mee met jouw begeleider naar de gezinnen en leert hoe je zorg verleent aan moeder en baby. Je geeft voorlichting, let op de gezondheid van moeder en baby en draagt zorg voor het huishouden. Uiteraard noteer je al jouw bevindingen en controles in het zorgplan en houd je contact met de verloskundige. Na jouw komst, kan de moeder de zorg voor haar kind aan dankzij jouw hulp en advies! Een heel dankbaar gevoel. De zorg is altijd in de persoonlijke thuissituatie. Jouw werkbegeleider leert jou alle fijne kneepjes van het vak. Wanneer je je theorie hebt behaald en je er klaar voor bent, kun je alleen op pad (onder toezicht en advies). Volg jij de opleiding verzorgende IG in de richting van kraamzorg? Meld je dan snel aan!

Kraamzorg Tilly staat voor kwalitatieve zorg voor moeder en baby en het zorgeloos laten genieten van de kraamtijd. Met een team van 50 kraamverzorgenden zorgen wij ervoor dat de kraamvrouw een onbezorgde kraamtijd heeft waar zij met plezier naar terug kijkt. Wil jij ook graag deel zijn van een leuk team, met de zelfstandigheid binnen het gezin? Vind jij het leuk om de zorg te dragen voor moeder en baby? En hen alles te leren over borstvoeding, verzorging en veiligheid? Neem dan snel contact met ons op! Wij werken in de regio Delft, Den Haag en Amsterdam.

Als leerling word je begeleid door je stagebegeleider. Je gaat samen op pad naar de kraamgezinnen. Je leert door te doen. Vanaf dag 1 zul je meekijken en meedoen. Met al je vragen kun je terecht bij je stagebegeleider en collega’s. Je stemt je stageopdrachten af met je stagebegeleider en voert ze uit als jij je zeker voelt. Als je vast loopt met je studie, kun je dit altijd aangeven. Dan kun je samen met de praktijkbegeleider een plan opstellen en kunnen wij jou extra begeleiden met je opdrachten. In overleg is alles mogelijk!

Wij hebben ervaring met verschillende scholen. Bijvoorbeeld Capabel, NTI, ROC, LOI en de branche opleidingen. Je kunt de Kraamzorg opleiding doen of de Verzorgende IG opleiding met uitstroom Kraamzorg.

Neem contact op voor de mogelijkheden!

Stuur een e-mail naar: info@kraamzorgtilly.nl

Of bel naar: 015 785 0522

Kraamzorg Tilly is een erkend SBB leerbedrijf